Welcome To Mobile Web

WWW.AFAMAXX.COM

Renew Your Cell Body Naturally

MENU

Anda  Sakit??!!

Kenapa Kita Masih Sakit?!

Ramai Orang Menjadi Bingung Dan Keliru, Walaupun Telah Mencuba Pelbagai Kaedah Pencegahan Dan Rawatan Moden Dalam Jangka Waktu Yang Panjang. Namun, Masih GAGAL Untuk Mengubati Masalah Penyakit Yang Berpunca Dari Kerosakan Sel Secara Optimum.

Jawapannya Adalah...

 

Sebab Utama Punca Manusia Jatuh Sakit Adalah Disebabkan Sel-Sel Di Dalam Tubuh Badan Manusia Mati Lebih Banyak Berbanding Dengan Kelahiran Sel-sel Baharu Secara Semulajadi.

 

Dr Raymond Francis

Massachusetts Institute Of Technology (MIT)

Amerika Syarikat

Apa Itu AFAMAXX@AFX?

AFAMAXX@AFX adalah produk penjagaan kesihatan tubuh badan manusia yang berasaskan 100% ekstrak Aphanizomenon Flos Aquae (AFA). AFAMAXX@AFX merupakan produk TERBARU keluaran Maxxima, selepas Cellmaxx.

 

AFAMAXX@AFX adalah makanan yang lengkap dengan 64 Nutrisi yang tidak diciptakan atau diformulasikan di mana-mana makmal manusia, kerana BAHAN UTAMA untuk AFAMAXX@AFX Iaitu Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) datangnya daripada sumber yang tumbuh secara semulajadi. Kandungan 64 Nutritisi yang lengkap Ini, adalah dijamin 100% HALAL Dan ORGANIK. AFAMAXX@AFX  Berdaftar Dengan KKM Dengan Nombor Pendaftaran MAL18026145TC

 

Bahan utama AFAMAXX@AFX Ini merupakan tumbuhan semulajadi Alga Biru Hijau Dari Tasik Air Tawar Upper Klamath, South Oregon, Amerika Syarikat yang dikenali dengan nama AFA @ Aphanizomenon Flos-Aquae.

 

AFA @ Aphanizomenon Flos-Aquae Terbukti kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Klorofil, L-Selectin Ligand, Vitamin, Mineral Beta Karotena Asid Amino Dan Phenylethylamine (PEA).

 

Berdasarkan kajian, dengan pengambilan Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) Sebanyak 1-3 gram sehari mampu merangsang pembebasan sel Induk atau Ibu Sel atau Stem Sel Dan Sel-Sel Baharu daripada Tulang Sum-Sum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk merawat dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Tasik Air Tawar Upper Klamath, South Oregon, Amerika Syarikat.

 AFAMAXX@AFX Adalah HALAL JAKIM

Mengapa Harus Mengambil AFAMAXX@AFX Setiap Hari ?

 

Sel Jantung 25 Tahun

Sel Paru-Paru

 25 Tahun

Sel Kulit

 21-28 Hari

Sel Darah Merah

120 Hari

Sel Pankreas

 5 Tahun

Sel Tulang

 10 Tahun

Tubuh badan manusia  dianggarkan mempunyai  sekitar  40 trillion sel dimana setiap sel mempunyai jangka hayatnya yang tertentu. Sewaktu usia muda , manusia membina lebih banyak sel  baharu jika dibandingkan dengan sel yang mati secara semulajadi.

 

Proses penyembuhan berlaku dengan cepat jika dibandingkan sewaktu usia dewasa. Keupayaan tubuh untuk menghasilkan semula sel-sel baharu setiap hari merupakan faktor utama untuk memastikan tubuh badan kekal sihat setiap hari.

 

Permasalahannya Ialah Kajian Klinikal membuktikan Tulang Sum-Sum Manusia, perlahan-lahan berhenti menghasilkan Sel Induk pada usia manusia mencecah 25 Tahun.

 

Oleh Itu,Penyelesian pada punca masalah tersebut ialah dengan pengambilan 3 kapsul AFAMAXX@AFX setiap hari, membantu merangsang tulang sum-sum kita bagi membebaskan 3-4 Juta Sel Stem baharu. Ianya berfungsi untuk membaikpulih, dan menggantikan kira-kira 220 jenis sel yang mati dalam badan

Jangka Hayat Sel Manusia

Bagaimana AFAMAXX@AFX Bertindak ?

STEM SEL “Adult Bone Marrow Stem Cells” Sum Sum tulang akan menghantar bantuan Stem Sel melalui saluran darah ke bahagian yang diperlukan oleh tubuh badan setelah menerima isyarat.

ISYARAT -

Granulocyte Colony Stimulating

Factor “GCSF”

Tubuh menghantar isyarat ke Sum Sum tulang melalui

saluran darah meminta bantuan perembesan “Stem Sel”  kebahagian tubuh yang memerlukan regenerasi sel baharu.

Tulang Sum - Sum

(Bone Marrow)

Kajian Klinikal Bahan Utama AFAMAXX@AFX Ekstrak Aphanizomenon Flos Aquae (AFA)

“ NATURAL ADULT STEM CELLS BOOSTER”

Kajian klinikal membuktikan selepas 1 jam pengambilan 1 gram ekstrak AFA tulang sum-sum akan merembeskan 3 - 4 juta Stem Sel baharu ke dalam saluran darah untuk membantu proses regenerasi dan rejuvenasi sel yang telah rosak dan mati secara semulajadi.

Keunikkan AFAMAXX@AFX

Fungsi 4 Enzim Utama Teknologi IMUMAXX™

PHENYLETHYLAMINE(PEA)

 

Membantu Merawat Penyakit Attention Deficit Disorder (ADD) Dan Autism.

Membantu Mengatasi Kemurungan.

Meningkatkan Konsentrasidan Fokus Terutamanya Kanak-kanak.

Mengatasi Penyakit Nyanyuk/ Pelupa.

Meningkatkan Pengaktifan Membran Sel Otak.

PHYCOCYANIN

Phycocyanin boleh melawan radikal bebas dan menghalang pengeluaran molekul isyarat peradangan, memberikan kesan antioksida dan anti-radang yang mengagumkan. Bagus untuk Sakit Lutut, Sakit Tulang Belakang dan Slip Disc.

POLYSACCHARIDE

 

Membantu Penghasilan Sel NK (Natural Killer Cell) Sebagai Benteng Pertama melawan Bakteria, Virus Dan Sel Kanser Di Dalam Tubuh.

Membantu Pergerakkan Dan Penyerapan Sel Induk Dewasa Secara Optimum.

Menurunkan Paras Kolesterol Dan Membantu Penyerapan Nutrisi Serta Mengawal Gula Dalam Darah.

L-SELECTIN LIGAND

 

Membantu Penghasilan Dan Pengaktifan Sel Induk Dewasa Dari Tulang  Sum-sum Secara Semulajadi.

1

2

3

4

Apa Yang Perlu Anda Tahu Mengenai AFAMAXX@AFX?

1

2

3

4

7

5

AFAMAXX@AFX BUKANLAH Produk Stem Sel Seperti Produk Lain Yang Berada Dipasaran.

AFAMAXX@AFX  Adalah Makanan Supplemen Yang Membekalkan Nutrisi Yang Optimum Dan Ianya Menggalakkkan Penghasilan Semula Stem Sel DanNatural Killer Sel Dari Sum Sum Tulang Manusia Secara Semulajadi.

AFAMAXX@AFX  TIDAK Menyembuhkan Dari Sebarang Penyakit. Ianya Merangsang Tubuh Untuk Berfungsi Menghasilkan Semula Stem Sel Dan Yang Menyembuhkan Adalah Stem Sel Dari Dalam Tubuh Secara Semulajadi Tanpa Menggangu Sistem Tubuh.

AFAMAXX@AFX  TIDAK Menggantikan Ubat Farmaseutikal. Anda Dinasihatkan Untuk Meneruskan Pengambilan Ubat Farmaseutikal Sewaktu Mengamalkan

Pengambilan Produk AFAMAXX@AFX .

Tiada Tempoh Dan Kuantiti Tertentu Yang Perlu Diambil Untuk Memberikan Kesan Penyembuhan. Kesan Penyembuhan Tertakluk Kepada Beberapa Faktor Seperti Umur, Jantina, Jenis Penyakit, Tahap Penyakit, Amalan Pemakanan,Toksin Di Dalam Tubuh,gaya Hidup Dan Keberkesanan Sistem Tubuh Anda Bertindakbalas Terhadap Pengambilan Produk AFAMAXX@AFX   Ianya Akan Memberikan Keutamaan Kepada Penyakit Yang Lebih Utama Dari Yang Utama.

AFAMAXX@AFX  Sesuai Diambil Oleh Semua Golongan Termasuk Kanak-kanak, Orang Tua, Golongan Vegetarian dan Ibu Yang Sedang Menyusu. Walau bagaimanapun, Ibu Yang Mengandung Sila Rujuk Pada Doktor sebelum menggunakan AFAMAXX@AFX

AFAMAXX@AFX  Adalah 100% Organik Tanpa Sebarang Bahan Pengawet Atau Kimia Yang Tidak Dibenarkan. Ianya Juga Diikhtiraf HALAL Oleh JAKIM Dan IFANCA. AFAMAXX@AFX  Berdaftar Dengan Kementerian Kesihatan Malaysia

6

Siapakah Yang Boleh Mengambil AFAMAXX@AFX?

AFAMAXX@AFX Ini Boleh Digunakan Oleh Semua Orang. Kanak-kanak, Atlit  Sukan, Orang Dewasa Dan Orang Tua. Sesiapa Yang Mempunyai Penyakit . Ya, Boleh Ambil AFAMAXX@AFX . Dan Sesiapa Yang Tidak Mempunyai Sebarang Penyakit Juga Boleh Ambil AFAMAXX@AFX Untuk Mengekalkan Kesihatan Badan. Amalkan Pengambilan Sekurang-Kurangnya 3 Kapsul AFAMAXX@AFX Sehari bagi Mencegah Penyakit Degeneratif.

Tempah Sekarang!!!

Dapatkan AFAMAXX@AFX Dari Kami

1 KOTAK MENGANDUNGI 2 BOTOL

1 BOTOL MENGANDUNGI 45 KAPSUL

 

HARGA RUNCIT SEKOTAK @ 2 BOTOL:

RM360 (SEMENANJUNG MALAYSIA) /RM370 (SABAH & SARAWAK)

 

HARGA AHLI SEKOTAK @ 2 BOTOL:

RM300 (SEMENANJUNG MALAYSIA) /RM310 (SABAH & SARAWAK)

 

* Pembelian Sekotak @ 2 Botol AFAMAXX@AFX Ke Atas Secara Automatik Keahlian Percuma Maxxima

"PENAFIAN: Ini adalah laman web sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian laman web ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis daripada pemilik laman web ini.

© Copyright 2019 .Hakcipta Terpelihara  Zillani Resources SA0497988-P